Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Friday, September 16, 2011

Mrzeti ili ne Mrzeti

Naš internacionalni, pan-arijevski slogan za sve Bele ljude je 14 Reči: WE MUST SECURE THE EXISTANCE OF OUR PEOPLE AND A FUTURE FOR WHITE CHILDREN (MI MORAMO DA OSIGURAMO POSTOJANJE NAŠEG SOPSTVENOG NARODA I BUDUĆNOST ZA NAŠU BELU DECU – ovo je slobodan prevod da bi i na srpskom jeziku takođe bilo 14 reči = prim. aut.). JE LI OVO MRŽNJA?

Mi nećemo da se poistovetimo sa interesnim grupama (MASONIMA) koje drže političku moć u svima (nekada bile) belim nacijama, pa tako i kod nas u Srbiji, i koje su osudile našu sopstvenu Belu rasu i naš narod na na polaganu i užasnu smrt. 
JE LI OVO MRŽNJA?

Bela rasa danas sačinjava jedva 8% zemaljske populacije. Samo 2% su Bele žene u dobu sposobne za rađanje dece ili su mlađe. Život naše rase je u utrobi naše Bele žene. Pa ipak, pod postojećim medijima, religijama i državnim vladama, poslednje Bele žene se navode da se u velikoj meri spare sa ne-belima i tako rađaju ne-bele mongrile.
JE LI OVO MRŽNJA?

Ako Belci odmah ne uspostave eksluzivno Belu naciju, onda će lepota Bele arijevske žene veoma brzo zauvek nestati sa planete Zemlje! Mi smo svi učeni da se plašimo i strepimo zbog nestanka pegavih sova, kitova ili bengalskih tigrova, pa zašto je onda zločin mržnje voleti i sačuvati našu sopstvenu rasu?! JE LI OVO MRŽNJA?

Kontrolisani mediji obmanjuju Belu rasu tako što obojene rase nazivaju “manjinama”, jer je očigledno da ta “manjina” sačinjava 92% populacije planete Zemlje. Na ovaj se način sakriva njihova genocidna kampanja protiv Belaca, navodeći Bele ljude na pogrešnu misao da su oni sigurna većina. Ovakve laži i obmane moraju biti razotkrivene. JE LI OVO MRŽNJA?

Mi se uvek pokoravamo prvom i najvišem Zakonu Prirode - a to je očuvanju naše sopstvene vrste, Bele rase i našeg sopstvenog srpskog naroda. Prirodni zakoni su volja samoga tvorca univerzuma, u narodu poznatog pod imenom ''BOG''. JE LI OVO MRŽNJA?

Oni koji kontrolišu nekada-bile-bele nacije (Vladari iz senke koji sebe smatraju ''odbranim narodom''.) osporavaju nam naše Bele nacije, Bele škole, Bele organizacije, Bele armije i sve drugo što je neophodno za naš sopstveni rasni opstanak. Mi se opiremo ovom smišljenom i podlom genocidu. JE LI OVO MRŽNJA?

Poslednja nada za opstanak naše Bele rase je masivno i trenutno širenje istine, kao što je ovaj članak razotkriva. Dejstvujte odmah sada na najfanatičniji način i pomozite nam da milionima naše rasne braće u našoj otađbini donesemo ovu istinu! Vremena za gubljenje više nema !!! ZAR JE OVO MRŽNJA?

No comments:

Post a Comment