Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Monday, September 26, 2011

Rekonstrukcija lica egipatskog faraona Tutankamona


Tzv. "rimski profil" - manja brada, istaknutiji nos.
Kao prvo, zapaža se jako interesantan oblik lobanje. Zaista čudno...
Naravno i pigmentacija je pretjerana kao i punije usne. Ipak, crte lica i oblik lobanje jesu evropeidni! Očigledno je da nije bio crnac, kako to uče po američkim školama i to da bi crnci zadobili bar malo samopoštovanja.


Usne vjerovatno jesu samo pretpostavka, jer ko zna u kakvom su stanju ostale na mumiji Tutankamona. Kako se ovakve rekonstukcije rade od same lobanje (pa se kasnije stavljaju misici itd), logično je da su mu stavili deblje usne da bi izgledao više crnački ili mongrilski (pretpostavka kao i njegova koža). Takođe i boja očiju - pa na osnovu pigmeta i melanina da to pogode, ako su ostali samo sasušeni komadići ili prazne očne duplje šta onda? Mislim da bi ruski rekonstruktori uradili korektniju rekostrukciju.

Osim toga, poznato je u antropologiji i utvrđeno arheološkim iskopavanjima da je originalna egipatska populacija bila evropeidna. Moguće je da je tutankamon imao i plave oči ili možda čisto zelene (prisutno kod mediteranskog fenotipa, a on je bio najbrojniji u drevnom Egiptu), naime kasniji čuveni faraon Ramzes II po proučavanjima Francuskih stručnjaka i analizom njegove mumije je bio ridj visok čovjek oko 190 cm, za ono vrijeme izuzetna visina "Berberske rase", dakle Arijevac.

Još nešto bitno - današnja populacija (mongrilskog) Egipta, nikako nije nasljednik originalih Egipćana. U pitanju je mnogostruko mongrilizovano stanovništvo koje je prošlo kroz više etapa "miješanja krvi". I nemoguće je objasniti dostignuća starog Egipta bez uticaja Arijevske, inovativne rase. Naravno, kasnije i Indija, takođe Arijevska zaostavština (kao i Kina i Japan), ali o tome neki drugi put...


Egipatske mumije, po lobanjama se jasno vidi da se radi o evropeidima:
Neizbačena vilica, dolihokefalna lobanja mediteranskog fenotipa (sa možda i nordijskim uticajima), nostrili takođe evropeidni.
Totalna razlika od negroidnih lobanja a takođe iz Egipta:


Izbačenija vilica, prostor za mozak znatno manji, itd...

I još jednom: Rasa je bitna, Rasa se računa i RASA JESTE SVE!

Zašto je Egipat propao? Zato što je nestala originalna Rasa - tvorac te civilizacije, a ostatak nije mogao da održi ono šta je stvoreno.
Znаči: Civilizаcije nestаju kаd se broj neproduktivnih jedinki toliko umnoži dа tаj broj znаčаjno prevаzilаzi broj produktivnih jedinki, tvorаcа i nosiocа civilizаcije.
Ovo se već dešаvаlo u istoriji.... а uprаvo se dešаvа i pred vаšim očimа!

Dolаzi do tаkozvаne nаopаke selekcije: povećаvа se broj degenerikа, nenormаlnih i bolesnih jedinki koje uprаvo zаhvаljujući sаmoj civilizаciji opstаju (humаnost nа djelu u pogrešnom prаvcu!) i počinju mаsovno rаzmnožаvаnje i tаko proširuju nosioce loših genа - sа njimа i nosioce nekulture i jedinki bez potencijаlа zа civilizаciju ili očuvаnje civilizаcije.

Istinа je: RASNO MIJEŠANJE rаzličitih, nejednаkih po mnogo čemu, rаsа dovodi do uniženjа i konаčnog uništenjа rаse kojа je originаlni tvorаc velike kulture i sаme civilizаcije. Ali vrlo često nije dovoljno sаmo dа dođe do rаsnog miješаnjа sа drugom, drugаčijom ne-kreаtivnom rаsom.
Vrlo često dolаzi do tаkozvаnog "sаmouništenjа" civilizаcije... Do ovogа dolаzi usljed rаsnog sаmouništenjа sаme rаse kojа je nosioc civilizаcije.

Danas se smatra da je kultura "prenosiva". Ima u tome istine: sve crnčuge i obojeni u svijetu su prihvatili kulturu bijelog čovjeka - više ne idu goli, ne proždiru svoje saplemenike, kopiraju svaku glupost ili hir koji osmisle degenerisani bijelci....
Ali sa nestankom bijelog čoveka sve će to kod njih da se vrati u normalu: ponovo ljudožderstvo, palmina grančica preko genitalija, pa opet nazad na drveće.
Ne sijme se dozvoliti da preko 40.000 godina stvaranja bijele civilizacije i našeg postojanja u Evropi nestane u narednih 100 godina usljed rasnog miješanja i obojene imigracije!

No comments:

Post a Comment