Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Friday, January 27, 2012

Mrtve Krave Protiv Mrtvih Jevreja

"Da bi smo zaustavili širenje zaraze ludih krava, Britanska vlada je uništila više miliona životinja. Hiljade i hiljade smrznutih mrtvih krava prevezeno je i uskladišteno. Planine od kravljih pahuljica... onoga što je ostalo nakon mlevenja i ključanja tela životinja....trebaće više od decenije da sagore."

Hmmm... Da vidimo. Jedna krava teška je mnogo više, kažimo od sedam do deset jakih ljudi. Tako da milion mrtvih krava bilo bi ekvivalentno šest do deset miliona ljudi. Molim vas dozvolite mi da napravim istorijsko poredenje. "Nacisti" su navodno pobili i pretvorili u pepeo šest miliona Jevreja, kao i dobro poznato ostalih "žrtava", tokom perioda od tri godine u ranim 1940-im godinama. Tokom ovog perioda, tehnologija spaljivanja nije čak bila ni senka od onoga što je danas. Takođe, ti zli "Nacisti" su radili pod vrlo striktnom i ograničenom naredbom da kriju njihova zversvta, prema tome čineći njihova "zla dela" otežanim. Još su oni izveli potpuno čudo i bili su sposobni da istrebe i spale više tona mesa u tri godine pre nego što današnja kravlja - mesa - gore spaljena u deset narednih godina. I prema Jevrejima i Jevrejskim "stručnjacima", "Nacisti" čak mogli da samelju i istope njihova tela u pepeo;
Ili su Nacisti zaista izvodili čuda, ili se njihova zverstva nikada nisu ni desila?

2 comments:

  1. Cifre... u II Sv. ratu su sasvim sigurno preterane. Broj mrtvih preko "50 miliona" - je blago receno bajka. Naravno da je bilo mrtvih i ubijanja na obe strane... ipak je to bio rat. Nekako mi se cini da cifra nemackih gubitaka od nekih 9.000.000 nekako najrealnija usled dobro poznate nemacke statisticke prciznosti i cinjenice da su njeni neprijatelji vodili isto evidenciju koliko su "izbacili neprijatelja iz stroja", ako i da je Nemacka izgubila rat pa nije mogla da naduva svoje zrtve kao sto su to mogli pobednici.
    Poljska cifra od 6 miliona je najveca glupost / to je samo zbog jevrejskog holokaust mita. Poljaci su brzo zavrsili rat, bili pokoreni i tako izbegli dalje zrtve. Nisu imali neke velike partizanske aktivnosti a samim time nije bilo ni nekih velikih ofanziva i odmazdi. Cifra iz poljske ima samo funkciju u holokaust mitu.
    "Sovjetska" cifra od 20 miliona je najvece preterivanje. U tu cifru su usli mrtvi iz komunisticke Oktobarske revolucije, Staljinovih cistiki i "glodomora" - ali je ipak umnogome vestacki povecana iz pobednickih/politickih razloga. Najvece gubitke sovjeti su imali kod samih Rusa, pre svega vojnika - zbog dobro poznatih sovjetskih masovnih ofanziva, opstih masovnih, pijanih i vrlo cesto neuspesnih jurisa. Tu je i cuveno Staljinovo naredjenje koje nije imalo presedana u istoriji: "Ni koraka nazad!" A tu je bilo i ono cuveno: "Ko se preda / taj je izdajnik".
    Gubici u Jugoslaviji od nekih 1.200.000 su preterani.... Secate se "osme ofanzive" to jest kolonizacija Vojvodine od starne mahom Srba iz Bosne i Krajine - to vam je ta cifra. Malo poznati podatak je da je 1953.god. komisja za ispitivanje gubitaka u II SV. ratu na teritoriji SFRJ predala svoj konacni izvestaj i popis: Na teritoriji ondasne Jugolsavije je u periodu 1941-1945.god. umrelo i nastradalo manje od 500.000 ljudi! U tu brojku ulaze svi nastradali od nemaca, ustaskih pokolja, cetnickih odmazdi, masovna streljanja od strane partizana pred kraj rata, pobijeni tokom "brato-ubilackog rata", umreli od starosti i bolesti... To je razlog zbog ceka ZAPADNA Nemacka NIKADA nije htela da plati ratnu odstetu Jugoslaviji jer smo se mi sami ovde ono "bratski poubijali". Umesto toga postignut je cuveni sporazum Tito-Vili Brant u kome se "regulise" ratna odsteta Jugoslaviji gde niko ne dobija nista, ali je Jugoslavija dobila vrlo povoljne kredite za razvoj od Zapadne Nemacke.
    Istocna komunisticka Nemacka NIKADA nikome nije platila za ratnu odstetu, niti Jugoslaviji, niti Poljacima a naeocito NE Jevrejima - drug Staljin im je ZABRANIO to da rade!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тебе би и Немци и Хрвати (нацисти и усташе) урамили за ово што си написао. Дали би ти место премијера или председника. Ја бих волео да си у праву, али на твоју и моју жалост - ниси у праву. Све што си написао је само гомила небулоза следбеника нацистичке идологије. Иди у Јасеновачки музеј па када изађеш, реци гласно ово што си овде написао. Само напред.

      Што се тиче текста изнад - поредити спаљивање мртвих крава и Јевреја је у најмању руку неумесно. Прво, није људски, друго није разумно. Краве су за разлику од Јевреја биле физички неоштећене, док су Јевреји били изморени глађу. Та зверства смо видели и на снимцима и сликама приликом ослобађања логора у Хрватској, Немачкој и Пољској. Довољно је само размислити. Иначе, да ли је побијено 6 милиона Јевреја или 2, као и то да ли су Хрвати побили 1,2 милиона Срба или 80.000 како они тврде, потпуно је свеједно - да су имали прилике побили би СВЕ. Цифре су потпуно неважне, осим ако хоћете да спорите резултате свог рада (мислим на нацисте и остале зликовце). Поновићу - цифре нису важне, звери да су имале прилику побиле би све Србе, Јевреје и Роме. То је чињеница, а цифре говоре у прилог тог намери.

      Delete