Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Wednesday, January 18, 2012

O OTPORU BEZ VOĐSTVA

„Niti je jedna borba u istoriji uspela bez vođstva, kao i bez nekog nivoa masovne podrške, to je činjenica. Oni koji omanu da shvate ovo, prosto su zaokupljeni besplodnim bacanjem kamenčića na diva. RAHOWA!“
Rev. Matt Hale, P.M.
***

I ja takođe mislim da „otpor bez vođstva“ ima svoje vreme i mesto. Sada nije vreme. Naš rasni pokret (kolektivno) je u fazi „uspeti ili se neuspeti“. Danas je vreme za svakog Belog čoveka da „izađe iz ormara“ i počne otvoreno da govori. Samo kroz našu odvažnost možemo regrutovati mase belih muškaraca i žena koje će nam trebati da bi pobedili.

Mase moraju da se osećaju sigurnim; naš posao je da ih ubedimo da se osećaju tako. Strateg Sun Tsu piše da nikada ne uvlačite vaše snage u grad opasan zidom. Takođe niti mi smemo da se ograđujemo zidom. Skrivanje i biti uplašen je ono što drugi smatraju kukavičlukom i nečasnim. Ako pedersko đubre može da izađe iz svog ormara i otvoreno kaže da voli neprirodni seks, zašto bi onda mi trebali da se plašimo da otvoreno kažemo da hoćemo Belo društvo? Jedini razlog zbog koga su danas ovi pešovani u poziciji da imaju kulturnu moć je čista upornost. Mi takođe moramo biti uporni.

Jedini način na koji možemo naterati prosečne „filistince“ da se pridruže našem velikom pokretu je da ih ubedimo da se sa nama osećaju sigurno. Ovce se okupljaju zajedno u stadu, zar ne? Nama trebaju ovce, to jest mase, da bi bili uspešni. Trebaju nam njihove članarine da bi finansirali naš pokret. Potrebna su nam njihova zbijena tela na našim marševima i mitinzima. Što više nas vide, to bolje.

Ako sam u mogućnosti da prisutvujem nekom našem mitingu, ja ću tamo sigurno ići. Reći ću svima koje poznajem da ima našeg mitinga, bez obzira dali će doći ili ne, ali ja ću im reći! Možda nam se neće pridružiti baš danas, ali je seme posađeno.

Preklinjem svakog Belca koji sada razmatra neku pucnjavu ili bacanje bombe, da to ne uradi. Biće momenta za napad na neprijatelja sa direktnom akcijom. Možda nam je to bliže nego što bilo ko od nas misli. Ali to nije sada. Nije danas. Sada je vreme regrutovanje i obuku. Budućnost naše dece zavisi od toga. Naša Bela Rasa zavisi od toga! White Power!!!
Napisao: David M. Pringle; WCOTC

No comments:

Post a Comment