Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Tuesday, March 13, 2012

Национал-Социјализам или Национализам?

Национал-Социјализам или Национализам???

Основни разлог за одабир Национал-Социјализма пре него ли национализма као средства борбе против садашњег политичког Система, је тај што је Национал-Социјализам `поглед на свет` или Weltanschauung: његов циљ иде далеко изнад политичког. Национал-Социјализам је, у ствари, револуционарни покрет који тежи да потпуно збаци садашњи поредак и замени га са новим поредком: његов циљ је потпуни препород, ренесанса. Национал-Социјализам тежи да створи потпуно нови тип друштва, заснован на племенитом идеализму – и, коначно, тежи да створи нове начине живота.

Национализам је једва политичко решење политичког проблема – његов циљ је да излечи неке од болести садашњег система, пре него да замени иструлели систем. Чак шта више, сам национализам игнорише многе од основне последице стања садашњих држава који постоје у свим земљама где су Аријевци у већини, на пример, `обични` национализам игнорише важност расе, праве узроке Другог Светског Рата; лажи о `холокаусту` и њихово коришћење од одређених мањина за гушење про-Аријевских погледа и тим помажу стварању репресивног мулти-културних Држава. Ти националисти који разумеју такве ствари, су, било то они знали то или не , ефикасно истичу Национал-Социјалистичке погледе. Они који разумеју уопштено кажу или барем верују (а) Национал-Социјализам је био специфичан облик Немачког национализма, који није примењив за наше време, или (б) Ја сам заиста Национал-Социјалиста у срцу али видим национализам као једино средство за победу над већином у мојој замљи и за задобијање моћи. Оба погледа су грешке.

Шта је важно у вези Национал-Социјализма, то је да он изражава све све што је потребно да би се разумело наше садашње тешкоће и да би се успешно променило садашње ужасно стање ствари. Адолф Хитлер је био прва особа која је изразила практичан начин, кроз медујум популарног покрета, важност расе и личног карактера у ствараању и одржавању цивилизације; он је такође био прва особа која је представила ефикасно, примењиво решење проблема који утичу на нашу цивилизацију. У практичном погледу, Адолф Хитлер стварајући Национал-Социјалистички покрет и водећи своје следбенике ка победи, дао је нашој раси свестну Судбину: ми знамо за шта се боримо, и противу кога се боримо. Геније Адолфа Хитлера лежи у давању реалности племенитом идеализму неопходном за препород, прочишћењу суштине: он је извајао и обликовао магловите идеале и магловиту расну представе у снажан борбени покрет и он је водио тај покрет ка победи. У овом смислу, он је створио Национал Социјализам и дао нама, као Аријевцима, завештање – он нам је показао шта је могуће.

Основна грешка која се прави од стране многих националистаје веровање да је Национал-Социјализам неки краткотрајни, Немачки феномен и да је умрео у рушевинама Берлина 1945. Стваарност је да наши садашњи проблеми – расни, социјални, духовни, и економски – су основа такозване `Савезничке` победе у Другом Светском Рату.Са овом победом, материјалистични, мулти-културни поредак је победио. Изражавајући једноставно, снаге таме су победиле битку – и ми живимо у друштвима која су последице тога: друштво обилато криминалом, дрогом, порнографијом, пацифизмом, нечашћем и које је барјактар свега што је ружно, глупаво и анти-Аријевски. Национал-Социјалистичка Немачка је повраатила Аријевски начин размишљања и рада унутар модерне државе – она је покренула међу својим људима процес духовног препорода у складу са природним вредностима наше расе. Овај Аријевски начин живота је био, у основи, претња старом поредку заснованом на материјализму – и тако они који имају прикривен интерес у старом поредку гледају да униште ту претњу. Од доба рата.

Али иако су они победили у првој битци – рат којим су почели да бране стари поредак, са својим анти-Аријевским вредностима и анти-Аријевски начином живота, још увек траје, и тече од 1945. У стварности, права борба је почела 1919 са појављивањем Национал-Социјалистичког покрета – и та борба још увек траје. Она траје јер слуге старог поредка, и они који имају прикривен интерест у очувању старог поредка живим, знају да Национал-Социјализам, са својим револуционарним, основним духовним веровањима, је једина озбиљна претња старом поредку. Само Национал-Социјализам може уништити стари поредак и заменити га са новим поредком заснованим на Аријевским вредностима јер (а) Национал-Социјализам једини потпуно открива проблем и (б) Сама сврха Национал-Социјализма је ефикасан лек. Дијагноза која се нуди од стране национализма и само је делимична дијагноза – она не досиже до срца проблема. Лек понуђен од стране национализма је само половина лека: не ефикасна половина. Тамо где је национализам победио, оно шта је постигнуто било би само привремено – као победа Франка у Шпанији, и његове деценије владавине, нису у основи промениле Шпанију: данас, то је само још једна мулти-расна,`демократска` Држава посвећена материјалистичкој потрошњи.

Оно што је Адолф Хитлер започео у Минхену 1919 још увек није завршено. Оно што је започето у Национал-Социјалистичкој Немачкој никада није завршено. Његов задатак – као што је и он знао – био је једноставан: да уради оно што је хитно потребно, да покаже пут. Стварајући Национал-Социјалистички покрет, стварајући Национал-Социјалистичку Немачку, И борећи се против снага таме током Другог Светског Рата, он и његови пратиоци су нам дали средство и инспирацију неопходну да би се постигла крајња победа – да би се поразио стари поредак и изградио нови, Аријевски поредак а тим и нова цивилизација.

Ова борба је основна не да би се постигао неки кратко-живећа и тренутна националистичка снага – то је за победом над срцима и умовима Аријевских сродника за нови начин живота који Национал-Социјализам представља. Њихов повратак ка Аријевским вредностима и Аријевском начину размишљања – да би се створила потпуно нова цивилизација. Циљ није да се створи нека привремена `националистичка` Држава – већ да се утиче на потпуну револуцију. Оно шта је потребно није да се остваре `националистичке` полу-мере, већ да се оствари Национал-Социјализам, отворено и јавно.

Наравно, ова борба ће бити дуга и горка – насилна и смртоносна. Стари поредак ће користити сва легална средства – и многа нелегална – да би спасао себе- Али овај поредак не може бити поражен политиком компромиса – он може бити само поражен од стране покрета, састављеног од стране људи који су мотивисани идеалистичким вођама. који траже основне револуционарне промене. Он може бити поражен од стране оних који разумеју шта стари поредак заиста представља и који су спремни да понуде живућу, практичну, племениту замену.

У стварности, национализам није сада нити ће икада бити, изворно решење за проблеме са којима се суочава наша раса и цивилизација. Једино реално практично решење је Национал-Социјализам – јер нам само Национал-Социјализам омогућује да испунимо наше потенцијале као појединаца и као раса: да створимо потпуно нов поредак. Само Национал-Социјализам изражава Судбину Аријеваца – цивилизациону мисију коју су наши племенити преци завештали нама.

Написао: David Myatt
Извор: Часопис Српски Фронт број 20

No comments:

Post a Comment