Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Sunday, August 12, 2012

Dragan Glavašić: "Bolesno društvo"

U komunizmu, tupavi radnici su izrabljivali državu (potpuno nesvesni koliko su imali da izgube ako se uruši taj, barem donekle, pravedni društveni poredak), potpomognuti od korumpiranih komunističkih vođa, koji bi tajno sabotirali komunizam u nameri da postanu nova bogata elita... Dok u kapitalizmu, izopačena država zlostavlja obezglavljeni narod a okrutni kapitalisti [bivši korumpirani komunisti] izrabljuju i surovo eksplatišu obespravljene radnike! Pri čemu je nemoralna vladajuća elita [tajkuni, političari, medijske drolje] na sve spremna samo da očuva svoje privilegovane položaje, a samim tim i ovo nepravedo društvo (koje je zasnovano na nemoralu, nepravdi, zatupljavanju masa, manipulaciji, obespravljivanju većine, pljački, otimačini i nemilosrdnom izrabljivanju, odnosno, neograničenom bogaćenju vladajuće „elite“)...



Razne perverzne grupe (pedera, lezbejki, feminista, mazohista, nimoida, itd) okupljaju se u Beogradu i drugim većim gradovima u Srbiji. Većina tih perverata dolazi iz inostranstva. Finansirani su od strane raznih degenerika (kao što je jevrejin Soroš te od muslimanskih milijardera iz Saudijske Arabije) a sa ciljem da truju i degradiraju Srpski narod... Tako na primer, vole da paradiraju ulicama grada, po parkovima te ispred škola (naročito tamo gde ima dosta naivne dece) i to najčešeće kao pederski, lezbejski i/ili međurasni parovi... Namera im je da javnim prikazivanjem određenih perverznih ili destruktivnih ponašanja: indoktriniraju populaciju da to prihvati... Dakle dobijaju pare od raznih eksremno bogatih nimoida, te zaštitu od naših političara (a samim tim i policije) da manipulišu, obmanjuju i temeljno truju ovaj narod... Takođe, dobijaju velike pare za organizovane izlazke na inernet sa ciljem nametanja svega onog što je blud, krajnje nemoralno, dekadentno, perverzno i po naše društvo veoma pogubno!... A i cigane su počeli organizovati i finansirati... Samo pitanje je kakvi su to „naši“ mediji koji o tome svemu ćute, odnosno, kakvi su to „naši“ političari kojima to ništa ne smeta te koji ništa ne preduzimaju da spreče spomenuta divljanja raznih mazohista, perverata i degenerika.



Kao i ljudi, odnosno, sve životinje i biljke: društvo takođe može biti zdravo ili bolesno. Bolest može biti manje ili više opasna. Sledeći su samo neki od simptoma izrazito bolesnog društva, koji se mogu videti na primeru Srbije:



(1) Filozofija i prava nauka se degradiraju i guraju u zaborav! Dok u isto vreme: praznoverje, okult, nadrilekarstvo i lažna nauka se intenzivno promovišu i nameću!

(2) Umesto da filozofi i istinski intelektualci budu najvažniji, najmoćniji i najpolularniji članovi društva; tajkuni, političari, sportisti i zabavljači (glumci, pevači i medijske ličnosti) su vodeći u društvu... Dakle društveno verovanje, tendecnije i ponašanje nije nametano od strane onih koji su najpametniji i najmoralniji, već od strane onih koji su najgluplji i krajnje nemoralni! A svako društvo je jadno, te predodređeno za propast, u kome budale i najgori perverti nameću javnosti šta da misli, u šta da veruju, kako da se ponaša, zapravo, šta je dobro ili loše, šta je (javno) prihvatljivo ili neprihvatljivo!

(3) Po nas pogubne ličnosti nalaze se na ključnim položajima u društvu. Sve poslove rade ili obavljaju uglavnom ili isključivo neadekvatne osobe... Nepotizam, korupcija, „politička podobnost“ (a u slučaju žena i promiskuitet ili prostitucija) su glavni kriterijumi za uspeh, dobijanje posla ili položaja u društvu... [Deca profesora postaju profesori, nebitno koliko su neadekvatni za to zanimanje...]

(4) Škole su degradirane i one često ne uče našu decu, već im ispiraju mozak svakojakim glupostima, lažima, najgorom propagandom. Što čini celokupan narod neobrazovanim, zaostalim, lakovernim te podobnim za indoktrinaciju i manipulaciju.

(5) Vrši se sistematska diskriminacija većine (naročito belih muškaraca) u korist raznih degenerika, mazohista, parazita i perverata!

(6) Bela kuga! Odnosno, promoviše se pogubna ideologija koja uči Belce da nemaju decu. Bela kuga je dodatno podsticana putem dekadentinih i pogubnih verovanja i/ili učenja: feminizma, homosekusalizma, mazohizma, nimoizma, itd.

(7) Intelekutalno i civilizacijiski inferiornim rasama je dozvoljeno da neometano infiltriraju naše teritorije te zagađuju naše gene! Istovremeno se zakonski zabranjuje narodu da ispoljva rasizam, kao jedinog prirodnog i efikasnog načina da se zaštiti rasa od trovanja i uništenja [mešanjem sa inferiornim rasama]!

(8) Razni ogavni paraziti: cigani, arapi, jevreji, kinezi, crnci i ostali mundovi se nesmetano nastanjuju i njima se daju razne nenormalne privilegije, te ista ili veća prava od našeg naroda, kome zemlja „navodno“ pripada. Na hiljade mundova (cigana, arapa, kineza, crnaca, jevreja, itd) se dovode sa svih strana sveta te beskrupulozno i neometano nastanjuju u Srbiji. Uz sve to—dok nas uništava BELA KUGA—oni su još podsticani i potpomognuti da imaju što više mladunaca...

(9) Na Kosovu, Srbe terorišu i brutalno istrebljuju šiptari; a u zemlji Srbiji šiptari i cigani rade šta hoće, neometano terorišu, maltertiraju, pljačkaju i izrabljuju Srbe! Svašta rade po ulicama naših gradova, na grobljima i ispred crkava; otimaju nam zemlju, truju našu narodnu muziku, prave haos u ovom društvu... I niko to ne sankcioniše...

(10) Jedina navodno patriotska stranka u skupštini ima poslanike: cigane, muslimane i šiptare. U isto vreme, za njih je patriotizam isključivo ekstremna mržnja prema onima koji su nam kulturno najbliži i genetski najsrodniji: Hrvatima!

(11) Turske reči i izrazi se još uvek koriste u Srpsom jeziku, kao i za nazive mesta. Na primer, reči ili nazivi kao što su: „bre“ koji su turci koristili za stoku i krajnje pogrdno za Srbe, „ćale“ koja je izuzetno pogrdna reč u turskom, „Karaburma“, „Rospi Ćuprija“, „Kalemegdan“, „Tašmajdan“, itd. Dobronamerna vlast bi odavno već zamenila te užasne izraze i/ili nazive sa adekvatnim terminima. Na primer: umesto „Karaburama“ može „Zvezdana Padina“, umesto „Kalemegdan“ neka bude „Keltikovac“, umesto „Tašmajdan“ neka bude „Centralni Park“... A umesto „Palata Albanija“ neka bude „Palata Rusija“.

(12) Svi mediji—TV, radio, internet, časopisi, novine—su preplavljeni nimoidima (crncima, ciganima, kinezima, arapima, indijancima, hispanicima, itd), pervertima (homoseksualcima, feministima, degenericima)... Pederske emisije, mundovske serije [južno-američke serije najprimitivnijeg užasa] i (kineski) filmovi (koje samo maloumni kreteni mogu gledati) se neprestano prikazuju...

(13) Lažne „naučne“ emisije naveliko obmanjuju mase i promovišu svakojake bizarne gluposti i najgore izmišljotine... Cilj im je, samo, da degradiraju bele muškarce, našu rasu, kulturu i civilizaciju; dok u isto vreme podmuklo uzdižu parazitske rase, njihove „kulture i civlizacije“!

(14) Klasična muzika je ignorisana, degradirana i polako gurana u zaborav... Istovremeno, žestoko se promovišu razne ne-evropske gluposti, kao što su crnački kretenizmi: džez, bluz i rap [a naročito rap koji izvode najgori kriminalci (ubice, pljačkaši, preprodavci droge i podvodači prostituki), odnosno, najprimitivniji divljaci sa američkih najprljavijih ulica]. [BELEF je nekad uglavnom prezentovao kasičnu muziku; a sada (kad su deca provobitnih tvoraca BELEF-a preuzela „Beogradski Letnji Festival“) umesto klasične muzke, crnački užas je u prvom planu!]

(15) Naša narodna tradicija [izvorene igre i pesme] su sistematski uništavani dok se istovremeno razne ne-evropske gluposti i totalni užasi forsiraju kao navodno naše „narodne pesme“.

(16) Mongoloidni „borilački“ ples [karate, džudo, aikido, joga, đuiđica, itd] se neprestano nameću našoj deci [ne samo dečacima već i devojčicama]. Čak se i u osnovnim školama otvaraju klubovi gore navedenih mongoloidnih „narodnih“ plesova i igara... Ilipak se forsiraju južnoamerički plesovi, kao što su: tango, rumba, samba, ča-ča-ča, itd... Sve samo ne ono što je zaista izvorno i pre svega naše te što bi naša deca jedino i isključivo trebali učiti i/ili znati!

(17) Mongoloidna hrana [svakojake ogavne splačine koje mogu jesti samo izraziti mazohisti] se prodaju u mundovskim „restoranima“. Na desetine su već otvoreni širom Beograda. [Čak su otvorili i suši bar (restoran sirove ribe) za vanserijske mazohiste i najgluplje malograđane!]

(18) Razni sportovi su preplavljeni nimoidima: naročito fudbal i košarka. Svi naši klubovi—čak i neki nižerazredni—su zagadjeni mundovima, kojima se daju stanovi i velike pare da igraju u našoj zemlji!

(19) Donose se pogubni zakoni koji diskriniminiraju protiv većine: muškaraca, belaca, našeg naroda, normalnih ljudi; te koji štite i pomažu sve što je po nas štetno, loše i/ili pogubno: mundove, homoseksualce, feministe, degenerike, lopove, kriminalce, itd. Što je pre svega pokazatelj ko su doista „naši“ političari i za koga oni stvarno rade!

(20) Sve što je glupo, idiotsko ili pogubno se nameće i promoviše, a sve što je dobro se ignoriše ili degradira... Neke od najvećih gluposti u Srbiji su: EXIT (crnačko-pederski festival u Novom Sadu), razni džez festivali u nekoliko Srpskih gradova, FEST (festival sumanutih i/ili dekadentih filmova), BITEF (pederski pozorišni festival), i Sabor Trubača u Guči (zapravo, festival gnusnog ciganskog užasa)... Istovremeno, pušenje i drogiranje je sve učestalije...

(21) Kockanje je dozvoljeno. Odnosno, razmin kriminalcima je dato pravo da legalno pljačkaju zatupljeni narod preko kockarnica.

(22) Razne ogavne gluposti su doneti iz Azije, Afrike i Južne Amerike: mundovske religije, praznoverje, droga, pušenje, tetovaža, nadrilekarstvo, akupunktura, „body piercing“, japanke [verovatno najgluplje „cipele“ ikad izmišljene, koje su anatomski štetne po noge], itd.

(23) Umesto da na more i/ili letovanje idemo u Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, a povremeno i u druge evropske zemlje; Srbi su obmanuti da letuju u Turskoj, Egiptu, Tunisu, Indoneziji i drugim muslimanskim zemljama... A s obzirom kakva su sve neopisiva zlodela turci (ili muslimani) činili našim precima: to je nešto najgore i najnemoralnije što i jedan Srbin može uraditi! [A kakve, onda, tek mogu biti osobe koje rade u turističkim agencija i nameću date destinacije.]

(24) U Srbiji se masovno zatvaraju: fabrike, preduzeća, velike proizvodne firme, poljoprivredne zadruge, naučni instituti, biblioteke, škole, obdaništa, porodilišta, kulturne institucije, domovi zdravlja, knjižare, itd.; a umesto njih, otvaraju se: političke stranke, (inostrane) banke, menjačnice, kockarnice, solarijumi, kafići, restorani kineske “hrane”, turističke agancije, prodavnice (jeftine) bofl robe iz Kine i/ili Indije i/ili Turske, klubovi mongoloidnih borilačkih plesova, razne „humanitarne“ ili “ne-vladine organizacije” (najćešće krajnje perverznih grupacija), tržni centri i supermarketi (u vlasništvu raznih lopova, u kojima se prodaje isključivo bofl roba iz Kine, Indije, Turske), radio i TV stanice (koje emituju samo najogavniji program i najgoru propagandu), novine i časopisi (koji objavljuju samo naručene članke), kriminalne bande, prostitucija, male privatne škole (za ekstremno bogate lopove i njihovu privilegovanu decu), šiptarske poslastičarnice, fantomske firme (za pranje novca), „ordinacije“ nadrilekara i svakojakih vidovnjaka, škole stranih jezika, noćni (iliti džez/bluz/rap) klubovi, razna udruženja [na primer, “srpsko-mongoloidnih prijateljstava”], itd.

(25) Naša proizvodnja i ekonomija su totalno uništeni. Svi proizvodi se donose uglavnom iz Azije [na neizmernu radost podmuklog uvozničkog lobija]. Pri čemu je kvalitet te robe na najnižem mogućem nivou, a često mnogi od tih proizvoda su i opasni... [Na primer, hrana za decu koja može prouzrokovati smrt ili mentalnu retardiranost, igračke koje sadrže otrovne hemkalije ili delove od kojih se deca mogu povrediti ili ugušiti!]

(26) Svakojake boleštine dolaze iz mundovskih zemalja i stvaraju razne epidemije, zaraze i opasnosti... Svake godine, samo epidemije gripa koštaju evropsku ekonomiju milijarde dolara te na desetine ili stotine života... [Uz sve to, upravo ovih dana—kad je zvanično proglašena pandemija meksičkog gripa—„naša“ vlast organizuju UNIVERZIJADU, te dovodi sportiste iz preko 140 zemalja (uključujući iz Meksika i Kine (gde je najveće žarište date epidemije), što znatno povećava mogućnosti širenja dotične zaraze u Srbiji te donošenja nekih novih epidemija! To ukazuje na neodgovornu vladu, ciji nepromišljeni potezi će koštati životima mnoge Srbe, kroz nekoliko meseci kad počne sezona gripa. Srbi će platiti životima organizovanje takmičenja koje nema nikakav značaj i koje niko na svetu ne želi...)]. [A u slučaju da se virus ne proširi u dovoljnoj meri, za svaki slučaj su još organizovali i EXIT, te ko zna šta još posle toga: što će zasigurno omogućiti virusu da napravi haos u Srbiji tokom naredne zimske sezone!] [U stvari, već sada se zna da, pre ove dve idiotske manifestacije, u Srbiji nije bilo obolelih od tog virusa; a sada, neposredno po njihovom okoncanju, ima ih već preko 100!]

(27) Lažni patirotizam [odnosno, mundializam] se gura u prvi plan, dok je pravi patriotizam ignoriasan i/ili zakonski proganjan.

(28) Srbe i Srbiju neprestano poistovećuju sa svim onim čemu ne pripadamo (ciganima, arapima, muslimanima, južnoamerikancima, kinezima, Južnom Amerikom, Azijom i Afrikom...); a odvajaju nas od onog čemu zapravo pripadamo i što nam je blisko (Hrvatima, Crnogorcima, Slovenima, Rusima, Evropljanima, Evropom, evropskom kulturom i civilizacijom...)!

(29) Nad nama se primenjuje drevna metoda „zavadi pa vladaj!“ pojačana dodatnom sintagmom „zatruj, obmani, srozaj i sludi populaciju do besvesti, kako bi se lakše s njom manipulisalo i vladalo...“

(30) Srbima i Rusima se nameće ćirilica [koju su izumeli dva vizantijska sveštenika, grčkog porekla (a koji nemaju nikakvu vezu ni sa Srbima ni sa Rusima)] kako bismo se što više udaljili i odvojili od Evrope... Dok u isto vreme, turcima i albanicima se nameće latinica kako bi se oni što lakše infiltrirali u Evropu!

(31) Cigani dobijaju besplatne stanove i imaju besplatno zdravstveno osiguranje [najviše zahvaljujući jevrejinu Sorošu]. Od njih se ne može ući u bolnice, domove zdravlja i porodilišta... Dok, u isto vreme, mnogi Srbi nemaju rešeno stambeno pitanje te nemaju zdravstveno osiguranje! Što čini cigane građanima prvog reda, a Srbe građanima drugog reda, u zemlji Srbiji, i to dok smo mi još uvek većina... Pitanje je samo šta će tek snaći našu decu kad oni postanu manjina u Srbiji...

(32) Druge rase nam postepeno otimaju zemlju te našeg naroda, odnosno, naše rase neće ni biti u doglednoj budućnosti!

(33) Policija služi i štiti najveće lopove [tajkune i političare] te najgore perverte! Narod je obmanut, prevaren i primoran da samo ćuti i trpi, te da svojevoljno sarađuje u sopstvenom samouništenju! Narod je učen totalnom pacifizmu, mazohismu i postepenom samouništenju! Ali kako može biti u interesu jednog naroda da se svojevoljno samouništi, da mu otimaju zemlju, da nad njim vrše tihi genocid, da ga degradiraju te spremaju nešto najgore za njihovu vlatitu decu. Jer ono što se već desilo Srbima u Sarajevu, što se trentuno dešava Srbima na Kosovu će se desiti i našoj deci u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Zagrebu, Ljubljani, kao i svim Belcima širom ove planete kad Bela Rasa postane marginalni deo opšte populacije... Sprema nam se sudbina gora od smrti, a niko ne radi ništa da to spreči, još dok za to ima vremena!

(34) U zdravom društvu, uzor narodu, a naročito mladima su: filozofi i intelektualci te najveće patriote; dok u sumanutom društvu uzor su tupavi sportisti, najogavnije crnčuge, ljigavi pederi i smrdljive lezbejke, perverzni zabavljači, najgori i najveći lopovi (ili tajkuni) te najnemoralniji političari.

(35) Više obrazovanje je uglavnom rezervisano za decu privilegovanih grupa, za one koji su politički podobni, te za bogate...

(36) Pozicija, položaj ili uspeh u društvu se stiče ili dobija putem nepotizma, „političke podobnosti“, veza, poznanstava, ženskim dromfuljanjem, i preko mita ili korupcije...

(37) Najveći lopovi (bivši komunisti), preko noći, postadoše tajkuni [tako što su pokrali sve što se moglo: ogromne pare, cele firme i/ili sve nekretnine]; a drugi po redu lopovi (političari) su zaseli u raznim skupštinama ili kancelarijama te ne mrdaju [godinama, oni tako planduju: pune svoje džepove i bogate se dok nas narod tiho pati i polako propada]!

Svi ovi simptomi su prisutni u zemlji Srbiji! Pri čemu treba imati na umu da što više simptoma zemlja i/ili društvo ispoljava to je ono bolesnije. U ovom trentuku, zasigurno, među najbolesnijim zemljama—ne računajući izrazito mundovske teritorije—su SAD i Srbija. A prethodni, samo delimični, spisak simptoma bolesti za Srbiju su i dokaz izuzetno urgentne situacije koja je snašla pacijenta... Te da je jedini adekvatan lek: revolucija, odnosno, intelektualna revolucija!



Filozofi su najkorisniji, najznačajniji i najvažniji članovi društva. Oni su lekari čiji pacijenti su društvo i civlizacija...

No comments:

Post a Comment