Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Tuesday, December 13, 2011

NACIONAL-SOCIJALIZAM: ARIJEVSKI NACIN ZIVOTA

Autor: David Myatt
Prevod: Maja

Nacional-socijalizam se prvo i prvenstveno tice arijevske rase: prirode, dobrobiti i buducnosti Arijevca. Sledecih sedam tacaka ukratko izlazu najvaznije aspekte nacional-socijalizma.

1) Nacional-socijalizam je izraz, manifestacija Sudbine arijevske rase. Nacional-socijalizam izrazava prirodnu zelju za zdravim, plemenitim Arijevcima koji ce ziveti sa svojim sunarodnicima da sacuvaju i prosire svoju jedinstvenu rasu i jedinstvenu kulturu, da napreduju i evoluiraju, naravno u skladu sa zakonima Prirode i u skladu sa jedinstvenom Sudbinom arijevske rase. Po nacional-socijalizmu ta sudbina je da civilizuje, da istrazuje, saznaje, osvaja, traga za novim avanturama i novim granicama.
U osnovi nacional-socijalizam govori sta znaci biti Arijevac i on je vodic za arijevski nacin zivota.

2) Nacional-socijalizam ja izraz zelje zdravih, plemenitih Arijevaca da budu slobodni i da zive u socijalno ispravnom drustvu. Nacional-socijalizam izrazava zelju zdravih, plemenitih Arijevaca da zive u arijevskom drustvu gde ce se ceniti arijevske vrednosti i arijevski obicaji.
Nacional-socijalizam sva danasnja drustva smatra anti-arijevskim, kao dekadentna, niska i represivna. Sva ta drustva su posvecena potiskivanju arijevskih vrednosti, obicaja i same arijevske kulture. Ova drustva su u sustini i sa svojim neprirodnim drustvenim zakonima stetna po Arijevce, njihovu rasu i njihov nacin zivota. Nacional-socijalizam trazi obaranje ovih dekadentnih i ne-arijevskih drustava kroz revoluciju i smatra da su sva sredstva dozvoljena u ratu za arijevski opstanak i slobodu.

3) Nacional-socijalizam izrazava, potvrdjuje i zastupa arijevske vrednosti ispred drugih vrednosti. Ove arijevske vrednosti izrazavaju duh, karakter, prirodu Arijevca, i tako predstavljaju ono sto znaci biti Arijevac.
Ove vrednosti su u osnovi: cast, odanost i duznost. Kao takve one predstavljaju plemeniti ratnicki duh. Ovaj plemeniti ratnicki duh, ili etos, je suprotan zelenasenju kapitalizma, i u danasnjem vremenu drustava izgradjenih ili zavisnih od zelenasenja, dugova i interesa, te tako zavisnih od novca i medjunarodnih finansija, nacional-socijalizam pokusava da izgradi potpuno novo drustvo zasnovano na casnom radu i brizi za dobrobit arijevskog naroda u kome ce se robovanje dugovima i interesu biti ukinuto.

4) Nacoinal-socijalizam tvrdi da je rasa od osnovne vaznosti. To znaci potvrditi i sam zivot, kao i evoluciju zivota. To znaci potvrditi Prirodu i zastupati je, jer rasa prikazuje kako priroda finkcionise i kako se Priroda manifestuje nama i u nama, kao pojedincima.
Otuda se nacional-socijalizam bori za rasne razlike i sarolikost kao i stvaranje odvojene etnicke domovine za Arijevce i samo Arijevce.

5) Nacional-socijalizam priznaje vaznost individualnog karaktera, najosnovniji princip Nacional-socijalizma je da se pojedinci mogu menjati na bolje kroz dela, trijumf, individualne volje i kroz nadahnuce idealizmom. To je teznja licnom savrsenstvu, trijumfu plemenitih vrednosti kroz teznju ka plemenitom, najvisem licnom cilju.
Princip vodjstva koji nacional-socijalizam podrzava je manifestacija preimucstva individualnog karaktera, jer pojedinci plemenitog karaktera predvode i inspirisu druge.

6) Nacional-socijalizam irazava, potvrdjuje i zastupa prirodne, zdrave i neophodne instinkte Arijevaca, i one stvari koje cine zdrave rasno svesne Arijevce sa osecajem duznosti i jakog karaktera. Za nacional-socijalizam takvi zdravi instinkti- kao zelja za zivotom sa svojom rasom i zelja da se svoja rasa postavi ispred drugih rasa su manifestacija volje prirode.
Stoga nacional-socijalizam stoji u suprotnosti sa dekadentnim drustvima danasnjice, podrzava i zastupa koncept borbe, teznje za individualnom i rasnom izvrsnoscu. Tako nacional-socijalizam podrzava i zastupa neophodnost rata. Potvrdjuje da je rat jedina prava proba karaktera, jer priznaje da samo oni koji su se dokazali kroz vrednost u ratu mogu biti autoriteti u nacional-socijalistickom drustvu. [tavise, nacional-socijalisticko drustvo bi zahtevalo od svakog fizicki zdravog omladinca da prihvati samodisciplinu i osecaj duznosti svom narodu kroz aktivnu vojnu sluzbu, jer odredjuje da samo oni koji su na taj nacin pomogli svom narodu mogu biti gradjani nacional-socijalisticke Drzave sa svim pravima gradjana.

7) Nacional-socijalizam je izraz i potvrda kulturne superiornosti Arijevaca. Nacional-socijalizam shvata vaznost arijevske rase kao prvobitnog stvaraoca civilizacije, stvaraoca plemenitog, casnog, pravednog i civilizovanog nacina zivota.
Po tome, neki od osnovnih prakticnih ciljeva nacional-socijalizma su:
a) ocuvanje rasne cistoce arijevske rase kroz stvaranje arijevske domovine i ohrabrivanje zdravih arijevaca da se vencavaju i osnivaju velike porodice za sta ce dobijati novcani podstrek i socijalnu podrsku;
b) kroz obrazovanje i vojne institucije ohrabrivanje plemenitog arijevskog keraktera u pojedincima i obezbedjivanje fizickog zdravlja i dobrobiti naroda, posebno mladih kroz rigoroznu fizicku i vojnu obuku;
c) osnivanje zdravog, snaznog i naprednog ruralnog nacina zivota i ruralne ekonomije kao sredstva za proizvodnju zdrave hrane i zagovaranje zdravog zivota u prirodi.


David Myatt

No comments:

Post a Comment