Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Tuesday, July 31, 2012

DA LI VOLITE ŽIVOT?

OUN prognozira povećanje zemaljske populacije za 3 milijarde u toku sledećih 50 godina a do 2150. godine za još 6 milijardi. Jasno je da se to planirano povećanje ne odnosi na predstavnike Bele EuroArijevske rase.... Prenaseljenost je jedan od osnovnih problama današnjice! Baš kao i imigracija. Planeta Zemlja, naša lađa u okeanu etra ima svoje kapacitete. U čamcu za deset ljudi treba smestiti stotinu. Ako mi ne budemo okrutni i odlučni sada, budućnosti neće biti.
U vodi gde su mnogi brodovi potopljeni, brodolmnici se grčevito hvataju za našu malu barku - oni koji MRZE život, pokušaće da te nesretnike uvuku u naš čamac. I ne samo to: nastaviće sa spašavanjem brodolomnika sve dok se i naša mala barka ne pretrpa i potone od ekstra težine stranaca.
Oni koji vole život - uzeće brodske sekire i odsećiće ekstra ruke davljenika koji se kače o naš čamac... i ne samo to, baciće u mutnu vodu iz čamca sve slabiće, "sažaljive", koji više brinu za tuđine nego za sopstveni rod i tako ugrožavaju buduće naše generacije kojima će trebati mesto pod suncem - u našem malom čamcu....
Izbor je prost: ŽIVOT ili Smrt?!?


Preuzeto:
N.Dinarski

No comments:

Post a Comment