Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Tuesday, February 28, 2012

"WHITE POWER!?!"

Preuzeto sa: http://srpskifront.blogspot.com

"WHITE POWER!?!"


Srpski Front i Jost Turner vam predstavljaju:

Bela Moć: Mi je već imamo!

Da li je Bela Moć jedini odgovor za opstanak naše rase?



Možete kupiti Belca malim poklonom, davajući mu 60.000 dolara godišnje!“ Ove reči opisuju uznemirenost i gađenje učenika u američkom javnom školskom sistemu nakon godina gledanja pretežno Belih službenika i nastavnika koji bezpogovorno potvrđuju, nadograđuju i primenjuju sa religijskim žarom, svaki novi diktat političke koreknosti - novu državnu religiju - koja prosto klizi niz obrazovnu piramidu bez obzira na logiku ili posledice! Ovo je Bela Moć u akciji.

Reči „Bela moć/White Power“ ukrašavaju carstvo „Bele rasne literature“, plakata i nalepnica. One ukrašavaju propagandne telefonske poruke, tetovaže, kvazi NS pozdrave. „Bela moć“ je univerzalna potreba mnogih „Belih rasnih pokreta“ i to izgleda uzvišeno sa žudnjom kao kad poslednji spasioc sveta pobesni. Ali šala je na naš račun, zato što je „Bela moć“ upravo ono što mi imamo danas; i ono što smo imali svakog dana od kada je ovaj svet pobesneo. Došlo je vreme da se suočimo sa nekim nemilim činjenicama. Većina jevrejskih aktivista će srećno isticati kako je Bil Klinton Beo kao i vi, kao što je to bio svaki američki predsednik pre njega... U nijedno doba u istoriji SAD velika većina u senatu ili domu predstavnika nisu bili ništa drugo no „Beli mramorni kipovi“.

Vrhovni sud SAD je uvek bio pretežno Beo, kao i vladini policijski organi kao što je FBI. Federalana birokratija je i dalje pretežno Bela i svi ne-Belci na tom mestu su dobili posao od strane Bele federalne hijerarhije. Državne vlade su Bele, kao i opštinske i oblasne uprave. Sud je na svim nivoima pretežno Bele rase.
Očigledna većina glasača u SAD je Bela i većina poreskih obaveznika je Bela. Većina članova udruženja izvršnih direktora i članovi izvršnog odbora po raznim kompanijama su Belci, ima čak dosta Belaca na važnim pozicijama u medijima koji bi se mogli suprostaviti jevrejskom uticaju. Svi naši neprijatelji će naglašavati kako to nije ništa ni manje ni više nego sama „Bela Moć“!

Činjenica je da ima više nego dovoljno Belih glasača, Belaca na upravljačkim mestima i u policijskom aparatu, kao i sasvim dovoljno Bele finansijske snage da izbaci sa našeg broda svakog Jevreja, Crnca, Azijata, Latinosa i ostale ne-Belce, te da ih ukrca na sledeći brod.

Ali, umesto toga, svaki element ove „Bele Moći“ podstiče još više imigraciju ne–Belaca u zemlji, nedajući pravo glasa svojoj Beloj braći, bilo direktnom silom (vladinom, policijskom i finansijskom) ili prividnom ravnodušnošću (američki glasači). Situacija koju mi imamo danas je direktna posledica 200 i više godina Bele nadmoći u Americi.

Kako li Jevreji i ne–Belci urlaju od smeha kad čuju kako mi kličemo „Bela Moć“. Želite to?!? Imate to!

Procentualno ta „Bela Moć“ obiluje u upravi vlade, sudova, birokratija i policiji sa ne–Belcima, ali neće mnogo potrajati pre nego što vidimo kraj „Bele Moći“.

Možda će to i biti bolje. Možda će nekoliko preostalih Belaca da počne da procenjuje svoje pozicije. Mi definitivno imamo „Belu Moć“, ali čemu nam ona služi osim da bi uništili sebe? Odgovor je dao A. Hitler: „Kad egoizam postane upravljač narod, i lanci poretka se pokidaju, u poteri za svojim ličnim zadovoljstvima čovek iz raja padne u pravi pakao“. Egoizam je samozadovoljavanje. Danas su Belci „samozadovoljioci“, ne samo što se tiče finansijskog bogaćenja, nego još više što se tiče društvene pozicije i imidza.

U ovoj egoističkoj državi, oni vrlo lako mogu biti izmanipulisani i kontrolisani sa tek jednostavnim komplimenitima ili veličanjem njihovog ega preko njihovog autoriteta, pozicije, identiteta, statusa, obrazovanja ili inteligencije.

To je jednostavno i to deluje! A da ne pominjemo plate koje su peto i šesto cifrene, tako su univerzetski činovnici, instruktori i studenti lako izmanipulisani i navođeni da potvrđuju, odobravaju i nadalje propovedanju skoro svaku nebulozu u sprovođenju i uspostavljanju političke korektnostii kao nove državne religije! Oni nastavljaju da uvode učenja ove državne religije u sve državne, sudske, korporacione, medijske i obrazovene instituceje u kojima oni obitavaju. To je Bela moć!

Radnička klasa je tako poslušna. Radnici su samo-okupirani svojim statusom i inteligencijom, reaguju na ego podstrekivanje pomoću televizije i „pokretnih slika javnih ličnosti“. Oni takođe osećaju svu zahvalnost političke korektnosti razmišljajući o novoj državnoj religiji – ne pominjujući socijalnu sigurnost, zdravstveno osiguranje i penziju. To je Bela Moć/White Power!

Velika većina Belaca je preokupirana samim sobom da bi razmišljali o uticaju svih ovih političkih korektnosti na budućnost njihove Bele dece. Većina je previše preokupirana sitnicama da bi razmišljali o dobrobiti svoje dece; oni napuštaju svoj narod ili poprište borbi dok bivaju oklevetani od strane samoprozvanih rasnih pisaca i „vođa“ koje nikad i nisu napravili neki doprinos Beloj borbi. Ovo je takođe Bela Moć!

Egoizam u Belom rasnom pokretu nije obuzdan ni u rukovodstvu. Zapravo preko noći, pregršt „holivudskih nacista“ je uništilo godine pažljivog, uspešnog rada koji smo mi izvršili da razrušimo medijske dezimformacije i pokažemo naseljenicima malog kalifornijskog okruga, prirodu pravih NS drugova. Koliko su stigli, ovi „neo-nacisti“ su upropastili sve što smo mi postigli! To su uradili svojim beznačajnim paljenjem američkih zastava, zastrašivanjem, pretnjama, nasiljem (nad Arijevkama!) i naravno paradiranjem u svojim dečjim „White Power“ majicama.

Ove medijski osmišljene, ne–Arijevske, „neo-nacističke“ aktivnosti, nisu ni bile usmerene ka ne-Belcima, Jevrejima ili levičarskom aktivizmu. Bilo je tek nekoliko ne–Belaca u tom kraju a niti jednog u tom gradu.

Ovi dečji lakrdijaši su svi ciljali na Bele ljude, od kojih većina nije bila zainteresovana za gradske rasne probleme. Svaki posmatrač je mogao videti da se sve to radilo da bi se zadovoljili poremećeni egoi. Sada: čitav taj kraj nikada neće biti sposoban da shvati bilo koju poruku rasnog nacionalizma. To je „Bela Moć/White Power“. Ako hoćemo da preživimo kao Arijevski narod i kao Bela rasa onda znatan deo nas mora pratiti uputstva Heroja 20. veka i preći preko sopstvenog egoizma. Mi moramo odbaciti samozadovoljavanje i izbaciti sve naše želje, interese i dobrobiti zbog našeg naroda i rase. Ovo nije „Bela nadmoć“. Ovo je rasni nacionalizam!

Ova „revolucija u mislima“, uzvišeni idealizam narodne svesti, je ono što je stvorilo velika socijalna i ekonomska čuda Nacional Socijalističke Nemačke. Da bi preživeli mi moramo odmah da počnemo da pravimo čvrst temelj narodne svesti, prvo unutar naših ličnih života, onda edukujući druge koji su rasno svesni a onda da ponudimo to onima koji su postali razočarani samozadovoljavanjem i egoizmom Sistema. Trebamo zameniti taj neprikladan, zbunjujući slogan Bela Moć/White Power drugom rečju koja nosi sporedna značenja novih saznanja i novog doba: Narod!

Napisao: Jost Turner.
Preveo: DeAr.
Tekst je trebao da se pojavi u (neobjavljenom) Srpski Front br. 34.

No comments:

Post a Comment