Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Wednesday, November 16, 2011

David Myatt - Наша Духовна Револуција

Iz bukleta David Myatt-a

Наша Духовна Револуција

Једина реалистична могућност која нам је доступна је она коју је Расоналчистички Покрет одабрао – пут социјалне и политичке револуције, духовне револуције, кроз тежњу да се преобрати наш народ ка нашој племенитој Ствари Аријевске слободе.

Мора да се понови да ипак овај пут укључује три ствари:

(1) То укључује да зађемо у наш народ – разговарамо са њима као човек са човеком – и покушамо да их придобијемо за нашу Ствар и регрутујемо их као чланове или симпатизере за наш Покрет.

(2) То укључује да будемо део легалне и отворене Расоналистичке организације и развијамо кроз ову организацију право другарство међу нама.

(3) То укључује да имамо неке базе на селу, неку врсту заједнице где ми можемо остварити наше идеале Крви и Части реалним и где људи могу доћи да виде шта су наши идеали и шта наш Аријевски начин живота заиста значи. Таква база, таква заједница је од животног значаја за нас, данас, због тужне чињенице да нигде у нашој земљи има тих идеала и тог начина живота. Та заједница – идална, радна фарма – и њен начин живота ће бити наше најбоље средство пропаганде.

Да додамо поред ових ствари, ми морамо научити лекције из задњих пет година о поштовању пропаганде.

Прва од тих лекција је та да наша пропаганда – од буклета, памфлета, постера – треба бити покренута ка регрутовању нашег народа и покренута ка приказивању истине о нашој Ствари: њеној племенитости, нашој жељи за слободом и тако даље. То јест, сва наша пропаганда мора бити позитивна и идеалистична. То је тако јер су наши основни циљеви: преобраћење и регрутовање, и ширење истине о нашој Ствари

Друга од тих лекција је та да ова пропаганда мора бити легална због једног практичног разлога. Пропаганда која је данас илегална је под бројним тиранским законима Система је и неефективна у регрутовању других и потпуно непотребна – трошење ресорса. Оно што таква пропаганда изражава, може бити боље изражен на позитиван и идеалистичан начин – то јест, на легалан начин. Све друго што таква илегална пропаганда може тежити да постигне је потпуно неважно и непотребно нама – јер ми смо заинтересовани само за наше циљеве преобраћења, регрутовања и ширења истине о нашој Ствари.

Да би се покренули са тачке - ми једноставно не требамо да ван граница тренутног закона да би раширили поруку.


Зашто ће Победа Бити Наша

Ако се ми усресредимо на циљ преобраћења, регрутовања и ширења истине о нашој Ствари, и ако ми развијемо наш Покрет како је већ објашњено пре и на другом месту (види задња четити издања НС) да мора бити развијено, онда морамо сигурно победити.

Ако радимо те ствари ми ћемо победити због једног веома доброг разлога: не постоји сила на Земљи која може зауставити победу морала и духовности наше Ствари која има истину и правду на својој страни и која има своје шампионе идеалистичне мушкарце и жене који су спремни да траже преобраћенике.

Сила новца не може зауставити победу таквог племенитог похода. Сва сила свих армија и свих Полицијских снага на свету не могу спречити ппобеду такве Ствари. Сви закони свих Влада не могу спречити ширење такве Ствари.

Ове ствари су такве какво јер је наша Ствар сада много већа. Много моћнија, него било кој сам појединац. Она је много већа, много моћнија јер је племенита и духовно и јер ми који је се истинито придржавамо и који смо шампиони те племените Ствари знамо да ми, као појединци, смо потрошни - јер смо ми поново открили древну мудрост наше расе коју су наши непријатељи покушавали, са својим новцем, својом моћи, својом декаденцијом, својим законима, да нас натерају да заборавимо. Ова мудрост је да смо ми део наше расе – и да само значење наших сопствених живота је да помогнемо нашој раси.

Тим, када неко од нас буде затворен, неко други ће наставити добар рад у друштву док одоба у затвору постаје Херој, живућа икона којој се диве због његове храбрости и његовог посвећења дужности. Тим, када неко од нас буде убијен, биће увек ту неко други да настави да ради на нашој Ствари, док убијена особа постаје бесмртна, запамћена и поштована за сва времена.

Једино питање на које заиста остаје даа се одговори је када ће победа бити наша. Одговор зависи од нас – од нас који живимо сада. Победа може бити наша током наших живота ако смо племенити и посвећени довољно – ако живимо као што намеравамо да живимо, као прави Аријевци са нашим племенитим вредностима части, оданости и дужности.


Дејвид Мијат

У оригиналу издато у издању 21 Национал-Социјалиста Априла 109 гф



Додато: 111гф

Изборни Систем

Један начин за постизање практичне моћи помоћу класичних политичких средстава је ако смо даровани Провиђењем као што је имао Адолф Хитлер. То јест, ако изворни Вођа устане да нас поведе у победу, за таквог вођу, као што је био Адолф Хитлер, може преобратити наш народ у идеалистичке Расоналисте, и тим постићи оба и спољну политичку револуцију и основну друштвену револуцију.

Написао Дејвид Мијат
Превео Д. Николић

No comments:

Post a Comment