Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Monday, November 7, 2011

O hobistima...

Prosječnom posmatraču, koji nije dovoljno upućen u Našu Stvar, može se činiti kako je POKRET jedan i da svi koji se izjašnjavaju onako kako se izjašnjavaju, zaista i jesu to. Pokret jeste jedan ali, situacija je ipak malo drugačija od toga. Može se pisati mnogo o tome šta Rasni Idealizam jeste, ali Rasni Idealizam sigurno nije: Ispijanje piva i ostalih alkoholnih pića u enormnim količinama, pogotovo na neprimjernim mjestima, korištenje narkotika, opijata, nedolično ponašanje, neuredan i zapušten izgled, divljaštvo, divljanje, uvlačenje sebe i drugih u neprilike i nevolje i najgore od svega izdavati se za Rasnog Idealistu a činiti ovo sve a uz to NE širiti našu Ideju.

Hobisti bi dakle, bile ovakve osobe. Iako je njihov krug dosta širok i čak obuhvata nekoliko subkultura, mi ćemo se dotaći samo nekoliko primjera. Prvi od ovih bi bili "klinci-napaljenici" (obično obrijanih glava, ponoseći se svojim skinhed statusom), koji rade skoro sve nabrojane stvari. Naravno, ovde u tekstu nije problem (zapravo je problem sa Sistemom i društvom što do ovoga uopšte dolazi) što takvi pojedinci rade to što rade, već je problem da oni Ideju predstavljaju pogrešno i to pijančenjem ispred dragstora, po parkovima i ostalim mjestima. Vidjevši nekog takvog, prosječan prolaznik će samo da potvrdi utisak o "zlim nacistima" koji su mu mediji već formirali. A istina je ustvari potpuno suprotna. Pravi istinski Nacional Socijalista, Rasni Idealista, ustvari je totalna suprotnost od ovoga. On nalazi vremena da se posveti Ideji i propagandi iste. On osjeća u svojoj duši Rasni Idealizam i priznaje ga kao jedinu istinu. Istinski idealista je sposoban da stavi Ideju ispred svojih ličnih potreba i egoističkih prohtjeva, on posvećuje svoje razmišljanje Ideji, svoje misli predaje Idealizmu i fanatično vjeruje u Ideju!

Ovakve, iznad navedene loše stvari su pogubne za Pokret, a ironično je što dotični i ne pripadaju Pokretu. Da li zaista mislite da bi ovakvi pojedinci bili ohrabrivani da to rade kada bi se ovog momenta uspostavio Nacional Socijalistički poredak? Ovo me podsjetilo na jedan intervju koji sam čitao u srpskom Rasno-Nacionalističkom časopisu, baš urađenim za taj isti časopis a sa njemačkim Nacional Socijalistom Frank Busse-om (nekada vođom FAP-a)! Ovaj čovjek je ubjeđen da bi današnji "skinsi" za vrijeme Hitlera bili u logorima - i to ne na osmatračnicama, nego dole, sa lopatom u rukama. I moj stav je donekle sličan. Sumnjam da bi Vođa a i bilo ko drugi balogonaklono gledao na ovakve izgrednike. Pa i da ne idemo daleko u prošlost, mislite li da bi to radili i noviji autoriteti u Pokretu? Recimo čovjek koji je oživio Nacional Socijalizam poslije rata, G.L.Rockwell? Ili njegov američki saborac dr W.Luther Pierce? Mislite li da bi to uradio bilo ko od Evropskih Kamarada koji su u Našoj Stvari već decenijama?

Pobjediti možemo samo ako smo disciplinovani, posvećeni i fanatični! Svaki kompromis je pokazatelj slabosti. Uz to - nije dovoljno da budete tek posmatrač, neko sa strane - uključite se, budite aktivni, vaša Rasa vas treba! I, za kraj ovog kratkog teksta, koji za cilj ima samo da vas podstakne na razmišljanje, budite iskreni, pa odgovorite, da li ovakve osobe zaista mogu da predstavljaju našu uzvišenu Ideju Rasnog Idealizma:


Da! Upravo ovakvi sebe nazivaju onim što je sušta suprotnost od njih!
Moderan dečko - "white pride" i marihuana, baš je kompatibilno...

"Umjesto da širim Ideju (o kojoj ovakvi obično i ne znaju ništa), hajde da privlačim pažnju ili divljam..."

No comments:

Post a Comment