Pages

Tematika bloga...

Rasni Idealizam - Nasa rasa je nasa nacija.

Sunday, January 8, 2012

Акција: Стоп Азилантима - Бања Ковиљача 2011

Акција националних револуционара

Бања Ковиљача је позната српска бања која се налази надомак Лознице, на око 145 километара од Београда. Позната је по својим рехабилитационим центрима, као и својим лековитим сумпорним водама. Налази се у лепом природном крајолику, окружена планинама, а и у близини је и река Дрина.

Нажалост, ових месеци је познато српско лечилиште у центру пажње, не због својих атракција и лепота, већ због неконтролисаног броја азиланата, као и илегалних имиграната који у њој бораве. Ситуација је кулминирала ове године, када је неколико злочинаца, силовало девојку енглеске државности. Истрага је показала да су починиоци били имигранти. Није се на овоме завршило, иако заштићени од државе Републике Србије, они су злоупотребили ту заштиту, а гневно локално српско становништво је од стране медија називано мрзитељима, само зато што желе да живе у безбедној средини. Ипак, почетком децембра 2011. године, једна српска девојчица је претучена, а опет је као починиоц идентификован имигрант. Као што обично бива, наша власт реагује, тек када се деси нешто веома лоше, а биле су потребне невине жртве, да би се уопште сазнало шта се дешава у Бањи Ковиљачи.


31. децембра 2011. године, наши активисти су обишли Бању Ковиљачу, и одрадили пропагандну акцију. Људи су у великој већини подржали ову акцију, и позитивно реаговали на поруке које су биле истакнуте. У разговору са локалним мештанима, испоставило се да су они веома свесни озбиљности ситуације, али да су препуштени сами себи. Такође, сазнали смо да постоји велико разочарење у способност решавања проблема месне заједнице Бања Ковиљача, и града Лознице. Српски Фронт је прва организација, која се појавила и деловала у Бањи Ковиљачи. Нема предаје, Србија Србима-Србин за Србина!
Преузето са: http://srpskifront.com/forum/

No comments:

Post a Comment